• Register
Croatian English French German Italian
Tuesday, 20 December 2016 01:18

PROIZVODI IZ MOJE KUĆNE RADINOSTI

HerbaNik mast napravljena je na bazi svinjske masti uz 20 ljekovitih biljaka i stopostotni je prirodni preparat!

HerbaNik biljna mast

 

Svojstva su joj slična kao i HerbaNik melemu, s tom razlikom što je melem pogodniji i djelotvorniji kod KOŽNIH OBOLJENJA TIPA EKCEMA i nekih alergije, dok biljna mast učinkovitije rezultate postiže kod SANIRANJA OPEKLINA, ZARASTANJA RANA, UBODA INSEKATA. Kada se primjenjuje za opekline, onda se koristi uz dio lista od raštike ili kupusa na način da se strana lista koje je bila okrenuta prema zemlji očisti i natuče nekim tupim predmetom kako bi list pustio sok. Na takav list namaže se mast i previje na mjesto opekline. Drži se 30 minuta, zatim skine, namaže mašću, ponovno s raštikom/kupusom (isti način kao prije) i drži zavijemo barem dva sata, a poželjno je i više, sve dok se list gotovo ne osuši. Pred spavanje se postupak ponovi, a nakon toga nastavlja se opečeno mjesto mazati mašću nekoliko puta dnevno.

DJELOTVORNA JE NAROČITO I KOD ISPUCALE KOŽE NA RUKAMA I NOGAMA. U KOMBINACIJI S MELEMOM (NAIZMJENIČNIM NANOŠENJEM) IZVANREDNE REZULTATE POSTIŽE KOD DISHIDROZE (OPROBANO NA VLASTITOJ KOŽI!) I SANIRANJU RANA. HerbaNik mast je preparat koji bi svako kućanstvo trebalo imati u kućnoj ljekarni.

Cijena ove masti iznosi 10 KM, kao i HerbaNik melema + POŠTARINA.

HerbaNik melem

Što je ovaj melem i čemu služi? HerbaNik melem načinjen je od 20 vrsta ljekovitih biljaka na bazi hladnopresanoga maslinova ulja. Sto posto je prirodan preparat koji se jako dobar pokazao kao pomoć kod liječenja raznih kožnih oboljenja, zacjeljivanja rana, uboda insekata, nekih vrsta alergija, pomlađivanja i čišćenja kože, dishidroze i ispucale kože na rukama i nogama. Također je djelotvoran kod nekih vrsta psorijaze (ali to do kraja nije bilo moguće ispitati). Isproban je (na vlastitoj kože) na članovima obitelji i prijateljima. Nikakvih negativnih reakcija nije bilo ni u primjeni kod dojenčadi i male djece u uklanjanju crvenila kože.

Ono što ga čini posebnim od ostalih sličnih preparata jeste njegovo blagotvorno djelovanje i osjećaj ugode na koži. Prijatnog je mirisa, a pogodan je i kao preparat poslije brijanja (osobno ne rabim druge preparate osim ovoga melema). Kod uboda insekata pokazao se jako djelotvornim (premda za tu namjenu, kao i za teže opekline preporučam HerbaNik biljnu mast.

U čemu je posebnost ovoga melema?

HerbaNik melem napravljen je od 20 vrsta ljekovitih biljaka koje rastu u brdskim i planinskim predjelima Hercegovine (dakle od nadaleko poznatoga hercegovačkoga ljekovitoga bilja) i preparata na bazi proizvoda od domaćega hercegovačkoga meda. Do sada nisu poznate nikakve alergijske reakcije na njegovu uporabu. Napravljen je nakon dugogodišnjega ispitivanja i proučavanja ljekovitoga bilja, a proizvodi se u kućnoj radinosti. Zato su i količine ograničene.

Način uporabe

Melemom se mažu oboljela mjesta više puta dnevno, a kod pomlađivanja i održavanja kože svježom, dovoljno je jutarnje i noćno nanošenje. Tretmani traju od deset do 15 dana u kojem razdoblju bi se trebali vidjeti prvi rezultati. Prije uporabe kožu oprati mlakom vodom i neutralnim sapunom, lagano obrisati, a onda nanijeti i lagano utrljati tanki sloj melema. U slučaju reakcije na oboljelome mjestu (pojačanoga crvenila) nastaviti mazanje jer to javljanje reakcije znak je kako preparat počinje djelovati. U slučaju alergijske reakcije na zdravome mjestu (što se do sada nije događalo zbog stopostotnoga prirodnih sastojaka), prestati s daljom uporabom.

Ako ne budete zadovoljni, nakon kratkotrajnoga tretiranja, vratite melem i svoj novac dobit ćete nazad!

Za sve informacije obratite se na jedan od brojeva mobitela: 063/ 516 096; 063/ 129 940;

063/ 834 081.

Budite prijatelj svojoj koži – probajte HerbaNik proizvode!

 

Read 361 times

VAMA NA USLUZI

Ako vam je potrebna pomoć iz područja radiestezije (određivanje lokacije za bušenje bunara za vodu, radiestezijski pregled kuće ili stana...) slobodno mi se obratite i uz zajednički dogovor pomoći ću koliko je u mojoj moći, bez nakane da se okoristim bilo čijom nevoljom.