• Register
Croatian English French German Italian
Friday, 14 April 2017 10:55

Uskrsna čestitka Featured

Ako tražiš Život, naći ćeš ga tamo gdje je privremeno kraljevala smrt: naći ćeš ga na Kalvariji, na križu na kojemu je umro Spasitelj cijeloga svijeta. Naći ćeš ga u grobu s kojega je Sila Nebeska odvalila kamen i mrtvoga uskrsnula na Život. S tim uskrsnućem pozvani smo i svi mi na Uskrs za život vječni. 

Uskrsli Kriste, Ti si svojom smrću na križu pobijedio smrt. Ti koji si svojom ljubavlju prema Čovjeku pokazao kako u ljudskim srcima treba zauvijek umrijeti svaka mržnja i svako zlo – učini da među svim ljudima zavlada ljubav, sloga i razumijevanje; učini neka spoznaju kako je ovaj život na zemlji samo put do Života vječnoga svih onih koji ljube Tebe, Tvojega i našega Nebeskog Oca.

SRETAN USKRS SVIM KRŠĆANIMA DILJEM SVIJETA, SVIMA ONIMA KOJI GA SLAVE I PO GREGORIJANSKOM I PO JULIJANSKOM KALENDARU; SVIM POSJETITELJIMA MOJE STRANICE I SVIM LJUDIMA DOBRE VOLJE. 

Neka vas Uskrsli blagoslovi za život vječni i u svim srcima rasplamsa oganj božanske ljubavi!

SRETAN USKRS! – HRISTOS VASKRSE!

Zdravko Nikić

Read 397 times

VAMA NA USLUZI

Ako vam je potrebna pomoć iz područja radiestezije (određivanje lokacije za bušenje bunara za vodu, radiestezijski pregled kuće ili stana...) slobodno mi se obratite i uz zajednički dogovor pomoći ću koliko je u mojoj moći, bez nakane da se okoristim bilo čijom nevoljom.