• Register
Croatian English French German Italian
Thursday, 20 April 2017 14:27

NOVI PROIZVOD: SPECIJALNA MAST OD GAVEZA Featured

MOSTAR, 20. travnja – Specijalna mast od gaveza novi je proizvod iz moje kućne radinosti.Od davnina je poznato kako gavez spada u najljekovitije biljke, a poglaviti njegov korijen.

Vlastitim istraživanjem njegove ljekovitosti u kombinaciji s drugim prirodnim sastojcima, uspio sam proizvesti SPECIJALNU MAST OD GAVEZA koja je izvrsno sredstvo za ublažavanje bolnih i otečenih mjesta, poglavito zglobova i bolnih mjesta kao posljedice udaraca. Uz već poznata ljekovita svojstva (bolni zglobovi, uboji, reumatski i išijasni bolovi te neuralgije) ovaj moj proizvod izvanredan je u ZAUSTAVLJANJU KRVARENJA IZ POSJEKLINA te njihovo brže zacjeljivanje, što sam također oprobao na vlastitome tijelu.

Mast je ugodnoga mirisa, sto posto prirodna i do sada nisu primijećene bilo kakve negativne nuspojave pri njezinoj uporabi. MAST JE SAMO ZA VANJSKU UPORABU! Naručiti je možete, kao i ostale moje proizvode, na broj mobitela +387 63 834 081 ili putem moje web stranice. Cijena joj je, kao i ostalim proizvodima 10 KM.

NEZADOVOLJNIM KUPCIMA SVIH MOJIH PROIZVODA VRAĆAM NOVAC AKO VRATE AMBALAŽU S DIJELOM PROIZVODA U KUTIJICI!

Read 548 times

VAMA NA USLUZI

Ako vam je potrebna pomoć iz područja radiestezije (određivanje lokacije za bušenje bunara za vodu, radiestezijski pregled kuće ili stana...) slobodno mi se obratite i uz zajednički dogovor pomoći ću koliko je u mojoj moći, bez nakane da se okoristim bilo čijom nevoljom.