• Register
Croatian English French German Italian
Saturday, 19 May 2012 02:00

NASTAVAK ISTRAŽNIH RADOVA

MOSTAR, 19. travnja 2012. Protekloga ljeta i jeseni te u proljeće ove godine, nastavio sam s istražnim radovima na otkrivanju podzemnih voda na više lokacija u Hercegovini, na zadarskom području (Ravni kotari), na otoku Braču i u Čaporicama kod Trilja u R Hrvatskoj. Nisam vodio precizniju statistiku, ali sam zapamtio sve lokacije na kojima sam odredio mjesta za bušenje do vode i na kojima su ta bušenja izvedena.

VODA U BLIZINI PODUZEĆA UNITRADE

Na ovoj lokaciji (nekih dvjestotinjak metara od Unitradea Ljubuški) bušeno je ukupno 196 metara. Najprije je na dubini od oko 145 metara nađeno nešto malo vode pa je nastavljeno bušenje do 180 metara, međutim količina se nije pojačavala. Došlo je i do kvara na kompresoru pa dublje odmah nije bušeno, nego je bušenje nastavljeno u rujnu 2011. godine i izbušeno je novih šesnaest metara, a premda je bila velika suše, voda je pojačala na 192. metru i kada se pristupilo pumpanju, bilo je dovoljno vode za potrebe toga kućanstva i navodnjavanje obradivih površina uz kuću.

Read 1094 times

VAMA NA USLUZI

Ako vam je potrebna pomoć iz područja radiestezije (određivanje lokacije za bušenje bunara za vodu, radiestezijski pregled kuće ili stana...) slobodno mi se obratite i uz zajednički dogovor pomoći ću koliko je u mojoj moći, bez nakane da se okoristim bilo čijom nevoljom.